Loopbaan en Business coach
in Bergen op Zoom

Over Wendy Nijman

Dit ben ik:

  • LOOPBAAN EN BUSINESS COACH IN BERGEN OP ZOOM
  • ZZP’ER IN DE ZORG
  • GEDREVEN
  • DOORTASTEND
  • OPRECHT
Dit ben ik:

Goed werk begint met kennis

Als 19-jarige start ik in de zorg met gedragscomplexe mensen. Voor mijn gevoel is mijn opleiding onvoldoende om mijn werk goed te doen. Dat vind ik dan al belangrijk: kwalitatief goed werk leveren. Daarom volg ik vele opleidingen, van praktijk- tot management- en organisatiestudies.

Van zorg naar business coach in Bergen op Zoom

…steeds vaker merk ik dat de prijs bepaalt hoeveel kwaliteit ik mag leveren. Omdat ik daar zelf verantwoordelijk voor wil zijn, neem ik een radicaal besluit: ik stop en start mijn eigen bedrijf. Ik ga als zzp’er voor zorginstellingen werken én als loopbaan- en business coach in Bergen op Zoom om studenten, werknemers en bedrijven helpen te groeien. Deze combinatie geeft me zoveel variatie, dat ik voel dat ik weer van toegevoegde waarde ben.

Ik ben spontaan, dynamisch, avontuurlijk en oprecht. En net als jij, gedreven. Die eigenschap maakt dat ik alles goed wil doen. Herken je het spanningsveld dat daardoor ontstaat? De keuzes die je moet maken tussen werk en privé? Groeien in je ontwikkeling vraagt veel tijd en energie.
Maar geeft ook onzekerheid.
Tegelijkertijd ben ik ook moeder van 3 (late) pubers. De balans? Dat is een dagelijkse puzzel. Ook voor deze loopbaan- en business coach in Bergen op Zoom.

Met vriendelijke groet,
Wendy Nijman
We don't grow when things are easy. We grow when we face challenges.