Bedrijfsontwikkeling

Van bedrijfsvoering naar bedrijfsontwikkeling

  • ZORGT VOOR GROEI VAN JE BEDRIJF
  • JE KRIJGT NIEUWE KLANTEN
  • LEVERT TIJDWINST OP
  • JE BESPAART KOSTEN
  • OPTIMALISEERT BEDRIJFSPROCESSEN

Slokt je de bedrijfsvoering je zo op, waardoor je niet toekomt aan bedrijfsontwikkeling?
Ben je zijwegen ingeslagen die afwijken van de kernactiviteiten en weet je niet hoe je die bedrijfsmatig kunt aansturen?
Zit er ergens een zwakke schakel in het proces, maar weet je niet waar?

Het kan anders

Het kan anders

Dan mis je nu mogelijkheden om te groeien, ervaar je wellicht frustratie omdat je geleefd wordt, onthoud je jezelf plezier en focus. En… loop je klanten mis. Het kan ook anders.

Laten we samen kijken hoe de organisatie je minder tijd gaat kosten, zodat jij je kunt richten op de groei van je bedrijf. Elke minuut die jij in het bedrijf stopt om het draaiende te houden, heb je immers niet de ruimte om over de toekomst na te denken.

Optimaliseer de bedrijfsvoering

Na een korte bedrijfsscan en het bepalen van je doel, inventariseren we hoe het bedrijf ervoor staat. Wat zijn de kernactiviteiten? Zijn de bijbehorende bedrijfsprocessen logisch en efficiënt? Omdat ‘we het altijd zo hebben gedaan’, hoeft geen succesvolle strategie bij de huidige vorm van je bedrijf op te leveren…

Na deze analyse, bekijken we waar de problemen en de mogelijkheden zitten. Kunnen we de bedrijfsvoering optimaliseren door bijvoorbeeld een digitaliseringsslag te slaan? Of valt er winst te behalen door de communicatie te verbeteren? Natuurlijk kijken we ook naar de volgende fase die eraan komt, zodat ook de toekomstige bedrijfsprocessen naadloos aansluiten op de aankomende.

Klaar voor de toekomst

We maken samen een groeiplan waarbij ik jullie de komende maanden ondersteun, afhankelijk van jullie behoefte. Ik help het bedrijf de juiste stappen te zetten op het juiste moment, voer begeleidend overleg en adviesgesprekken om de processen juist te benaderen. Voor zover mogelijk beginnen we met een nulmeting, zorgen we voor borging van de nieuwe bedrijfsvoering en evalueren we de resultaten.

Het totale traject is helemaal op maat van jouw bedrijf. In 3 tot 12 maanden zet ik de nieuwe ontwikkelingen over in bedrijfsvoering. De resultaten zijn tijdwinst en kostenbesparingen door een verbetering van de bedrijfsprocessen. Jij hebt meer ruimte voor hoofdzaken en weer plezier in je werk. Jouw bedrijf is klaar voor de toekomst.

Ben jij benieuwd waar jij tijd en kosten kunt besparen? Vraag dan een gratis verkennend gesprek aan.

In the end we only regret the chances we didn't take
Lewis Carroll